Wij zijn Creative Skills

Wij ondersteunen bedrijven met het behalen van digitale groei. Met strategy & concept, design, digital development en online marketing
Wat ga je precies doen?

Als Senior WordPress Developer word je enthousiast van het bouwen van professionele, gebruiksvriendelijke en converterende websites en webshops. Je draait je hand niet om voor het implementeren van plugins, desnoods schrijf je ze zelf. Hiervoor heb je voldoende kennis van PHP en Javascript.

Je komt terecht in een team met ervaren designers, developers, online marketeers en projectmanagers. Zowel individueel als in een team werk je aan online projecten. Samen met onze designers bouw je websites en webshops voor nationale en internationale opdrachtgevers.

Ben jij dé gedreven Senior WordPress Developer die de wens heeft om in een down-to-earth team te werken aan de afzet van fraaie, maar vooral ook stabiel en goed werkende producten? Dan horen wij graag van jou!

Wie ben jij?
  • Je hebt ruime ervaring met WordPress/WooCommerce;
  • Je kent WordPress/WooCommerce hooks en kan deze gebruiken;
  • Ervaring met WP Bakery (voorheen visual composer) is een pré;
  • Je hebt 5+ jaar professionele ervaring in front-end development;
  • Je hebt ruime ervaring in HTML5, CSS3, Sass Javascript en PHP;
  • Je hebt ervaring/affiniteit met online marketing (onder meer Mailchimp) en SEO/SEA is een pré;
  • Je kunt goed samenwerken, hebt een no nonsense mentaliteit en je pakt zelfstandig dingen op;
  • Je voelt je thuis binnen de cultuur van deze ambitieuze en groeiende organisatie;

Show us your skills! Neem contact met ons op

Sollicitatieprocedure bij Creative Skills
Yes! Je hebt gesolliciteerd. Wij bekijken jouw sollicitatie. Als wij denken dat het een match is, nodigen wij je uit voor een gesprek. Tijdens het gesprek leren wij elkaar beter kennen: jij komt meer te weten over ons bedrijf en de functie en wij komen graag meer te weten over jouw competenties, werkervaring en ambities. Afhankelijk van de functie voeren wij nog een gesprek. Als wij blij zijn en jij dat ook bent, doen wij je een aanbod met passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Wij nodigen je graag uit om het arbeidscontract te ondertekenen. Gefeliciteerd, welkom bij Creative Skills!