Bergingsmanagement platform voor experts

Voor Spot365 ontwikkelde Creative Skills een inname- en uitgifteprogramma waarmee voertuigen op een efficiënte wijze in beslag kunnen worden genomen. En naar elk gewenst depot kunnen worden gestuurd. We zijn verantwoordelijk voor het design en ontwikkelden de applicatie waarin alle informatie en handelingen kunnen worden vastgelegd en verwerkt. Van het geven van de wegsleepopdracht tot de waardebepaling en het bijhouden van de stallingskosten.

project afbeelding spot365
Challenge
Wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, Allianz, vroeg Creative Skills om na te denken over Spot365. Hun bergingsmanagementsysteem. Concrete wens: een procesverbetering bij het in beslag nemen van voertuigen en het doorsturen naar een gewenst depot. Als specialist in design en digital development pakten we deze uitdaging vol enthousiasme, en met beiden handen, aan. En vulden de wens in.
Create awesome things

De applicatie heeft alles in zich: het geven van de wegsleepopdracht, de waardebepaling en het bijhouden van de stallingskosten. Zo hebben we niet alleen het proces verbeterd, maar zorgen we ook voor kosten- en tijdbesparing. De applicatie werkt als volgt: wanneer er foto’s van het voertuig en kenteken worden gemaakt, worden deze verrijkt met voertuiggegevens die verzameld worden in het Spot365 dashboard. Tevens worden deze gegevens doorgegeven aan de meldkamer en berger. De berger heeft inzage in de gegevens van het voertuig, de situatie en locatie. Ook worden de aanrijtijden direct doorgegeven aan de betrokken politiemedewerker. Voordat het voertuig op transport gaat, wordt de vrachtbrief digitaal ondertekend door de berger en politiemedewerker en automatisch aan het dossier gekoppeld.

Ontdek de bergingsmanagement applicatie van Spot365 hieronder.

Spot 365 | telefoonscherm

Alle informatie van het voertuig verzameld met het Spot365 Dashboard

Spot365 | 3schermen

Deze skills zijn gebruikt bij dit project