Een onmisbaar platform voor berger en bestuurder

Bij Creative Skills werken we al jaren aan RentRunner. Een zeer complexe applicatie om gestrande reizigers in Europa snel weer op weg te helpen. We maakten het design, verzorgden de digital development en bedachten de naam RentRunner: het grenzeloze platform voor vervangend vervoer voor reizigers die met autopech zijn gestrand. Met een Europees netwerk van vervangauto’s die 24 uur per dag ingezet kunnen worden, is RentRunner altijd wel in staat om voor een vervangende auto te zorgen die precies past bij de behoefte van de klant en zijn/haar polisvoorwaarden.

Ontdek RentRunner: het grenzeloze platform voor de pechhulp hieronder.

RentRunner | projectafbeelding
Challenge

Allianz, wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening, daagde ons uit. Zij vroegen ons mee te denken over een nieuwe technische oplossing met betrekking tot het verzorgen van vervangend vervoer voor reizigers die gestrand zijn binnen Europa. Van een overzicht met dichtstbijzijnde vervangauto’s tot aan de financiële afhandeling. Waar we mee kwamen? Met RentRunner!

Create awesome things

De door ons ontwikkelde huisstijl (het logo, kleurenpalet en stijl van fotografie) werd niet alleen doorvertaald naar het grenzeloze platform voor de pechhulp en de handleiding hiervan. Maar ook naar video’s die dienen als promotie om het netwerk van alarmcentrales, automerken en leasemaatschappijen verder uit te breiden

De kracht van de applicatie voor RentRunner is het gemak en de snelheid waarmee een vervangende auto geselecteerd en gereserveerd kan worden door medewerkers die zijn ingelogd. Zodra de locatie van het gestrande voertuig wordt ingevoerd, is direct inzichtelijk welke dichtstbijzijnde vervangauto’s beschikbaar zijn.

Inloggen RentRunner

Het inlogscherm van de RentRunner app.

Netwerk van vervangauto's RentRunner

Het netwerk van vervangauto's in de app RentRunner. De gebruiker ziet hier de dichtstbijzijnde vervangauto's die beschikbaar zijn. Er kan gefilterd worden op depots, merken, landen en meer.

Contract voertuig RentRunner

Het contract van een voertuig in de RentRunner app. De gebruiker ziet hier de gegevens van het contract en kan deze aanvullen.

Bring to perfection

Creative Skills is van begin tot eind betrokken bij RentRunner. Van de huisstijl tot de applicatie en de video’s. En we zijn nog steeds betrokken. Zo voegen we bijvoorbeeld regelmatig nieuwe functionaliteiten toe. En optimaliseerden we onlangs nog het facturatieproces.

Deze skills zijn gebruikt bij dit project