Internationaal in design en techniek

Voor PAT Europe (dé groothandel in auto-, aanhanger- en camping en caravanaccessoires) heeft Creative Skills de corporate identity (o.a het logo) doorontwikkeld, een nieuw webdesign gemaakt en een nieuwe website gebouwd. We zorgden voor een moderne uitstraling en verbeterde techniek die klanten een optimale gebruikerservaring geeft bij het bezoeken van de website. Op het gebied van digital development blijven we optimaliseren voor PAT Europe.

Neem een kijkje op de website van PAT Europe.

project afbeelding pat europe
Challenge

De groei van het aantal klanten van PAT Europe in steeds meer verschillende landen in Europa en een steeds uitgebreider assortiment zorgde ervoor dat de oude website niet meer voldeed aan hun wensen en eisen. Het was tijd voor een doorontwikkeling van hun corporate identity en het ontwikkelen van een nieuwe website. Met als doel: al hun verschillende doelgroepen op de zakelijke markt optimaal bedienen.

Create awesome things

We hebben het logo van PAT Europe doorontwikkeld, zodat deze past bij hun corporate identity: dé groothandel in auto-, aanhanger- en camping en caravanaccessoires op de Europese markt. Het doorontwikkelen van hun corporate identity was pas het begin. We hebben de nieuwe website ontwikkeld op basis van een nieuw webdesign. De nieuwe website kenmerkt zich niet alleen door een mooi en onderscheidend design, maar ook door betere techniek: snel, veilig en gebruiksvriendelijk. De klanten van PAT Europe kunnen gemakkelijk bestellen en herhalingsaankopen doen in een gepersonaliseerde omgeving, zodat zij alleen zien wat voor hen relevant is.

Ook bevat de nieuwe website van PAT Europe verschillende koppelingen, waaronder een koppeling met de ERP-software van AFAS. Op die manier worden bedrijfsprocessen geautomatiseerd, waardoor ze minder tijd kwijt zijn aan administratie en meer tijd hebben voor hun core business: accuraat inhaken op de wensen van hun klanten, adequaat orders afhandelen en zo snel mogelijk leveren.

Overzichtspagina website PAT Europe

Overzichtspagina van de website PAT Europe, in dit geval: aanhanger toebehoren. De gebruiker kan hier de verschillende producten binnen deze categorie bekijken.

Detailpagina website PAT Europe

Een detailpagina op de website van PAT Europe. De gebruiker kan meer informatie lezen over het product. Wanneer de gebruiker is ingelogd, kunnen zij meer producten zien.

Gepersonaliseerde omgeving website PAT Europe

De gepersonaliseerde omgeving op de website van PAT Europe. De gebruiker kan hier verschillende overzichten zien waaronder nieuwste producten, prijswijzigingen, bestelhistorie en meer.

Bring to perfection

De website van PAT Europe is nu én in de toekomst dé centrale plek voor het genereren van hun zakelijke leads en sales. Dagelijks helpen we hen om digitaal te groeien. Brainstormsessies met de klant, die we regelmatig organiseren, zorgen altijd weer voor mooie uitdagingen. Samen zorgen we voor online groei, kosten- en tijdsbesparing of procesverbetering.

Bezoek de website van PAT Europe.

Deze skills zijn gebruikt bij dit project