Wat wij bieden

Een overzicht van ons dienstenpakket

Websites

Wij ontwikkelen websites van het eerste ontwerp tot de daadwerkelijke lancering. Variërend van een eenvoudige, informatieve website tot de meest uitgebreide website met koppelingen naar andere applicaties, webshops, etc. Dat doen we in huis met eigen designers, front- en backend developers. Daardoor zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van een passende oplossing die op een efficiënte wijze wordt uitgevoerd.

Mobiele applicaties

Mobiele applicaties zijn bijna niet meer weg te denken uit het huidige communicatie-landschap. Voor diverse opdrachtgevers bouwen wij mobiele applicaties. Soms losstaand en informatief maar veelal gekoppeld aan webapplicaties met intensieve interactie tussen de verschillende applicaties en databases.

Video-content

Video-content biedt vele mogelijkheden om (complexere) boodschappen op een opvallende en toegankelijke wijze over te brengen. Wij bedenken concepten voor videocontent, variërend van productanimaties tot complete bedrijfsfilms. Kant en klaar opgeleverd en geschikt voor diverse media.

E-mailings/nieuwsbrieven

Doelgroepen in beweging krijgen, daar gaat het om. Soms door informatief te zijn, soms door mensen te enthousiasmeren voor een aankoop. Creative Skills bedenkt en ontwikkelt e-mailconcepten en nieuwsbrieftemplates die activerend zijn voor een merk. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij de opzet van de database, de verzending en de responsregistratie.

Logo-ontwerp & Corporate identity

Op zoek naar een nieuw logo en/of compleet nieuwe huisstijl? Creative Skills heeft inmiddels meer dan 100 opdrachtgevers een nieuwe identity gegeven. Soms alleen met een nieuw logo en soms met het complete spectrum aan communicatiemiddelen, zoals stationery, brochurelijnen, nieuwsbrieven, e-mailings en fotografie.

Uitwerking en producties

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan productiebedrijven waarmee wordt samengewerkt. Van drukkerijen, printbedrijven en toeleveranciers voor POS-materiaal tot videobedrijven, fotografen, vertalers en opnamestudio’s. Wij verzorgen het van A tot Z, waardoor je ook maar een aanspreekpunt hebt. Van idee tot en met de feitelijke oplevering.

Heerlijk aan de Zaan, een locatie vol inspiratie. Kom je binnenkort op de koffie?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Direct contact met een van onze designers
  • Resultaatgericht en effectief
  • Een enthousiast team van creatieven
  • Inspelend op specifieke klantenbehoeften
  • Flexibel en onafhankelijk communicatiebureau

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren