Renolit. Innovations that inspire you

De opslag van bloed en bloedbestanddelen staat bekend als een van de meest kritische toepassingen, de ontwikkelingen komen frequent voor en de vereisten nemen elke dag toe. Renolit staat bekend als de wereldwijde marktleider voor de basismaterialen voor de productie van bloedzaksystemen. Het is 50 jaar geleden dat er bij Renolit Enkhuizen de eerste Medipak-producten van de band rolden. Het feit dat dit fantastische succesvolle product al zo lang gemaakt wordt, moet natuurlijk groots gevierd worden met alle betrokkenen binnen Renolit Enhuizen.

Een mooie verrassing op de mat, omwikkeld in het Medipak materiaal

Een eigen stijl met jubileum logo voor de Renolit Medipak uitnodiging

Niet zomaar een uitnodiging

Een viering van 50 jaar laat je natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, en dat hopelijk in je geheugen gegrift blijft staan. Daarom hebben wij een verrassende ‘gimmick’ in de uitnodiging geplaatst. De nul (0) van het vijftigjarig jubileum logo is een uitneembare armband van Medipak materiaal. De armband bevat een persoonlijk geluksnummer, er wordt dan ook aangeraden de armband mee te nemen of te dragen en te duimen op het winnen van mooie prijzen.

Benieuwd wat wij uw organisatie of product kunnen bieden?

Marcel Visch
Account director

Stuur Marcel een mailtje of bel hem op 075 - 647 69 40

Heerlijk aan de Zaan, een locatie vol inspiratie. Kom je binnenkort op de koffie?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Direct contact met een van onze designers
  • Resultaatgericht en effectief
  • Een enthousiast team van creatieven
  • Inspelend op specifieke klantenbehoeften
  • Flexibel en onafhankelijk communicatiebureau

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren