Wij zijn Big Green Egg

Ze noemen ons foodies, ‘food freaks’ of zelfs culinaire hedonisten. Maar wat voor label je ook op ons plakt, wij blijven onszelf. Wij halen uit het leven wat erin zit en maken van genieten onze missie. En omdat we onze zintuigen niet voor niets hebben, zetten we ze voor de volle 100% in.

Didi Maier is de chef-kok van Relais & Chateaux en 2 Michelin-sterrenrestaurant Johanna Maier & Sons in het Hubertus Hotel in Filzmoos, Oostenrijk. Didi werkt graag met Big Green Egg.

Benieuwd wat wij uw organisatie of product kunnen bieden?

Marcel Visch
Account director

Stuur Marcel een mailtje of bel hem op 075 - 647 69 40

Heerlijk aan de Zaan, een locatie vol inspiratie. Kom je binnenkort op de koffie?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Direct contact met een van onze designers
  • Resultaatgericht en effectief
  • Een enthousiast team van creatieven
  • Inspelend op specifieke klantenbehoeften
  • Flexibel en onafhankelijk communicatiebureau

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren