Gespecialiseerd in complexe AGF verpakkingen

JASA Packaging Systems is een internationaal opererende innovatieve producent van verpakkingsmachines en specialist in weegtechniek. Het enthousiaste en ervaren team van JASA medewerkers ontwerpt en bouwt al 30 jaar verpakkingsmachines met een fris Hollands design

Het JASA logo; fris, herkenbaar en menselijk

Houd controle over je huisstijl

Voor JASA hebben wij een volledige ‘Corporate identity guideline’ ontwikkeld zodat bij alle media uitingen de huisstijl nageleefd kan worden.

Een beeld zegt soms zoveel meer dan woorden

Doormiddel van iconen kunnen we nu de productspecifiaties van diverse JASA machines eenvoudig en snel tonen. De voor JASA speciaal geïllustreerde iconen worden gebruikt op diverse uitingen zoals; productleaflets, presentaties en op beurswanden.

Maar hoe ziet mijn productsleeve er straks uit?

Er zijn diverse JASA productsleeves ontworpen met daarop de specificaties van de JASA machines, zo krijgt de klant een goede indruk van de vele mogelijkheden.

Een échte aandachtstrekker

Wie tegenwoordig nog wilt opvallen op een vakbeurs moet zijn of haar product wel op een hele bijzondere manier presenteren. En je raad het waarschijnlijk al, dat is gelukt! Op de beurwanden van JASA zijn de machines levensgroot geprint. Maar de spectaculair zit ‘m in de animatie die op een flatsceen wordt getoond en de werking van de machines laat zien. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de video’s hieronder, Zeg nou zelf, het lijkt net echt!

Benieuwd wat wij uw organisatie of product kunnen bieden?

Marcel Visch
Account director

Stuur Marcel een mailtje of bel hem op 075 - 647 69 40

Heerlijk aan de Zaan, een locatie vol inspiratie. Kom je binnenkort op de koffie?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Direct contact met een van onze designers
  • Resultaatgericht en effectief
  • Een enthousiast team van creatieven
  • Inspelend op specifieke klantenbehoeften
  • Flexibel en onafhankelijk communicatiebureau

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren