Voedingsbedrijf met leidende posities

Vandemoortele is een Belgisch familiebedrijf, opgericht in 1899 en is sindsdien blijven groeien en veranderen, vooral de laatste twee decennia. We zijn een Europese groep van voedingsbedrijven geworden, met leidende posities in twee categorieën: Bakkerijproducten & Margarines, Culinaire Oliën en Vetten.

Mooi werk waar je trek van krijgt

Wij hebben voor Vandemoortele diverse gave media uitingen mogen maken. Van diverse productleaflets tot het volledig jaarlijks terugkerende assortimentsboek. Erg leuk en mooi werk waar je trek van krijgt.

My Original Doony’s, Create value with a smile

MyOriginals Doony’s

Donuts hebben een vrolijke uitstraling en zijn er in allerlei aantrekkelijke kleuren, heerlijke smaken, vullingen en afmetingen. De verfijnde recepturen gecombineed met een authentieke productiemethode zorgen ervoor dat de My Original Doony’s met aandacht voor detail geproduceerd worden in een constante topkwaliteit.

Benieuwd wat wij uw organisatie of product kunnen bieden?

Marcel Visch
Account director

Stuur Marcel een mailtje of bel hem op 075 - 647 69 40

Heerlijk aan de Zaan, een locatie vol inspiratie. Kom je binnenkort op de koffie?

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Direct contact met een van onze designers
  • Resultaatgericht en effectief
  • Een enthousiast team van creatieven
  • Inspelend op specifieke klantenbehoeften
  • Flexibel en onafhankelijk communicatiebureau

We gebruiken cookies die voor een optimale gebruikerservaring zorgen. Door deze melding te accepteren, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat.

Accepteren