Een inspirerend merk om de wereld een beetje beter te maken

I AM Organic, een merk van Organto Foods, biedt de best mogelijke smaak en ervaring gecombineerd met een CO2 neutrale voetafdruk. Ze bieden 100% transparantie door gebruik te maken van sociale certificeringen en digitale paspoorten. Samen met hun klanten maken ze de wereld een beetje beter om de planeet goed te kunnen doorgeven aan toekomstige generaties. Voor zo’n inspirerend merk als I AM Organic is Creative Skills trots dat we geweldige dingen mogen maken. Van design tot digital development projecten.

Ontdek het inspirerende merk I AM Organic.

project afbeelding i am organic
Challenge

In de groente en fruit business zijn er nog maar weinig merken. Laat staan organic of biologisch. Een merk opbouwen in deze business is daarom een flinke uitdaging. De kracht van I AM Organic zit ‘m in minder verpakkingen, meer communicatie. Via een QR-code op het product vind je online alles over het product. Zoals de herkomst, teelt, de boer(in), voedingswaarde, logistiek, transport en duurzaamheid. Maar ook inspireert I AM Organic met recepten, bewaar- en gebruikstips.

Create awesome things

SuperRebel is verantwoordelijk voor alle designs van I AM organic, maar wij zijn daar verder mee aan de slag gegaan. Van de productie en programmering van de digitale paspoorten en de website tot de productie van verpakkingen, stickers en dozen. En ook de presentaties, videomateriaal, leaflets en advertenties komen van onze hand.

Assortiment website I AM Organic

Het assortiment van I AM Organic. De gebruiker kan het assortiment bekijken met onder andere voedingswaarden en inspiratie en tips. 

pagina over duurzaamheid website I AM Organic

I AM Organic is CO2 neutraal. Op de pagina over duurzaamheid kan de gebruiker hierover meer te weten komen.

product stickers en verpakkingen I AM Organic

Er zijn stickers en verpakkingen ontwikkeld voor de producten.

Bring to perfection

Het assortiment van I AM Organic blijft groeien. En dus blijven we prachtige dingen voor ze maken. Regelmatig maken we marketinguitingen voor het nieuwe assortiment en het vertellen van hun inspirerende verhaal.

Bezoek de website van I AM Organic en laat je inspireren.

Deze skills zijn gebruikt bij dit project