De webshop die een feest maakt van kopen en bestellen

Voor de Ballonnerie (dé specialist als het om ballonnen en feestartikelen gaat) ontwikkelde Creative Skills een nieuwe huisstijl die we doorvertaalden naar een nieuwe webshop. We zorgden voor een moderne uitstraling en verbeterde techniek waarmee het voor de Ballonnerie mogelijk wordt om haar klanten snel en gemakkelijk te bedienen. Zo wordt het voor iedereen een feest om wensballonnen, latexballonnen, folieballonnen, shape ballonnen, modelleerballonnen, en aanverwante accessoires, online te kopen of te bestellen.

project afbeelding de ballonnerie
Challenge

Omdat de oude huisstijl en webshop niet meer aan de wensen en eisen van de huidige tijd voldeden, vroeg De Ballonnerie ons enerzijds om een restyling van de huisstijl en anderzijds om een nieuwe webshop met betere techniek. Zodat ze hun klanten optimaal zouden kunnen bedienen en zodat processen voor medewerkers zouden verbeteren.

Create awesome things

We pakten dit project op van A tot Z. Van design tot digital development. En van het ontwerp van de huisstijl tot het het logo, e-mail-format, facturen, pakbonnen, dozen… alles is van onze hand. Vanuit het moderne design ontwikkelden we de nieuwe, gebruiksvriendelijke webshop. Die zich kenmerkt door betere techniek: een overtuigend productbeheer en overzichtelijk bestelproces. Online klanten van De Ballonnerie kunnen er snel, makkelijk en veilig terecht. 

Overzichtspagina website De Ballonnerie
Overzichtspagina van de website De Ballonnerie. De gebruiker kan hier de verschillende producten binnen de categorieën bekijken of filteren op bijvoorbeeld merk, maat, soort ballon en meer.
Detailpagina website De Ballonnerie
Een detailpagina op de website van De Ballonnerie. De gebruiker kan hier de gewenste ballon kiezen en eventueel laten vullen met helium en een persoonlijk bericht toevoegen.
Checkoutpagina website De Ballonnerie

Een checkoutpagina op de website van De Ballonnerie. De gebruiker kan hier de bestelling afronden door het factuuradres in te vullen en de betaling te kiezen. Ook kan de gebruiker de details van de bestelling bekijken.

Bring to perfection

Bij Creative Skills zijn we continu bezig om De Ballonnerie digitaal te laten groeien. Zo analyseren we bijvoorbeeld maandelijks de data, voegen we regelmatig nieuwe functionaliteiten toe en verbeteren we constant de vindbaarheid.

Neem een kijkje in de nieuwe webshop van De Ballonnerie.

Deze skills zijn gebruikt bij dit project