Bedenken, bouwen en perfect opleveren

Bij CityTec werken ruim tweehonderd vakmensen, die verantwoordelijk zijn voor het beheer en onderhoud van 500.000 lichtmasten, 30.000 verkeerslichten en 2.000 parkeerinstallaties in heel Nederland.

Storingssysteem

Creative Skills verzorgt al sinds 2009 een speciaal systeem om storingen binnen een gemeente te monitoren en melden.

project afbeelding Citytag
Challenge

Openbare ruimte zonder verlichting is haast ondenkbaar. Straatverlichting, gebouwen, bewegwijzering, allemaal onderdeel van de openbare ruimte. Inmiddels vinden we openbare verlichting helemaal normaal. Maar wat als een straat geen verlichting heeft door een storing of op een cruciaal punt een of twee lantaarnpalen stuk zijn?

Create awesome things

Bij Citytec heeft voor een aantal gemeenten het beheer en onderhoud in het portfolio en wilde een meldpunt voor burgers en een portal om inzicht te geven in de status en gemelde storingen en werkzaamheden voor de gemeenten. Creative Skills heeft samen met CityTec een plan bedacht om zo gemakkelijk mogelijk een storing te melden voor de burger die volledig is geïntegreerd met het managementsysteem. Tevens is er voor de gemeenten een portal gebouwd waar gebruiker realtime inzicht kunnen krijgen is de storingen en het verloop hiervan.

project afbeelding citytec storing melden
Lataarnpaal stuk? Meld dit in een paar eenvoudige stappen

Woont u in Baarn en is de lantaarnpaal die in beheer is van CityTect defect? Dan kunt u in een paar eenvoudige stappen een melding plaatsen, door middel van het CityTec ‘storing melden’ platform.

Bring to perfection

Voor CityTec hebben wij een storingsapplicatie ontwikkeld waarmee gemeenten/klanten storingen kunnen melden voor lantaarnpalen en verkeerslichten. Tevens is hiervoor een dashboard ontwikkeld waarmee overzichtelijk in kaart wordt gebracht waar welke storingen zich bevinden.

Deze skills zijn gebruikt bij dit project